MOTOREX RACING GP 2T FULLY SINTETIK

Go down

MOTOREX RACING GP 2T FULLY SINTETIK

Post  NYAMUK on Thu 25 Mar 2010, 3:02 am

salam..

disini aku nak let go 2 botol 2t MOTOREX RACING GP. Memula mmg ingat nak pakai sendiri, tp terpaksa cancel sbb 2t ni direka khas untuk campuran dlm petrol, bukan suntik by pump. Dlm erti kata lain, hanya sesuai sebagai 2t bancuh. So, kepada sesapa yg mmg suka bancuh 2t, boleh la pakai 2t ni. terbaik dr MOTOREX Swiss..
lupa plk. Ianya FULLY SINTETIK..

Harga beli RM60 sebotol, aku nak letgo RM50 je sebotol. Beli 2-2, aku bg best price,RM 80. Botol dah bukak, just utuk test kelikatan dengan Sprinta 5000. Terbukti 2t ni lg pekat dr sprinta, x sesuai untuk pump 2t seperti kata pengeluar..

sapa berminat, hubungi aku di 017-4720464. cod area jln duta (siang), puchong (malam).
sekian,terima kasih..

Motorex Racing GP 2T for sale
High performance synthetic-blend racing 2-stroke engine oil Developed for high-speed road racing and offroad desert racing Premix use only, 30wt viscosity Extremely resistant to high temperature Burns clean with no carbon build-up Extremely low smoke formula Specification-JASO FC/ISO-L EGO/APITC/ ISO-Global GC For case order 4

avatar
NYAMUK
Motor-Pages
Motor-Pages

Male Number of posts : 239
Age : 39
Registration date : 2008-01-16

Back to top Go down

Re: MOTOREX RACING GP 2T FULLY SINTETIK

Post  dinie on Tue 30 Mar 2010, 11:33 am

salam saudara nyamuk.. nak tanyer mane sy leh dpt 2t motorex ni.. sy dok area serdang, bangi n kajang.. mcm limited jer.. need help

dinie
Motor-Pages
Motor-Pages

Male Number of posts : 2
Age : 32
Location : serdang
Registration date : 2009-07-07

Back to top Go down

Re: MOTOREX RACING GP 2T FULLY SINTETIK

Post  NYAMUK on Mon 05 Apr 2010, 1:42 am

SOLD.

untuk bro dinnie, brg saya amik dr seller di form rumah sebelah, Mr bikerz72..
avatar
NYAMUK
Motor-Pages
Motor-Pages

Male Number of posts : 239
Age : 39
Registration date : 2008-01-16

Back to top Go down

Re: MOTOREX RACING GP 2T FULLY SINTETIK

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum