[SOLD] WTS Yamaha TZM 150, sila la tengok2 ye

View previous topic View next topic Go down

[SOLD] WTS Yamaha TZM 150, sila la tengok2 ye

Post  skyfire34 on Sat 26 Jun 2010, 6:59 am

salam,
saya ada nak jual TZM abg saya.
sbnarnye dah 2 kali dah masuk sini,tp sblm ni abg saya tak jd je nk jual, sayang katenye..tp kali ni die da nekad btol2 nak jual..
condition semua ok, die nak jual sebab da byk sgt motor kat rumah & da jarang sangat guna..
sebelum tak boleh guna langsung,baiklah jual kan...
blok pn ok, takde slip lg..
semua dalam gmbar diberi.. kecuali ekzos,ada orang dah book.. ekzos standard je yang akan diberi..
powervalve sume ok lagi..xde masalah..
moto ni da dimakeup sikit mcm streetbike, tp xde masalah kalau nak jd rupa asal balik,cuma sarong saje coverset,siap Smile

kalau berminat boleh call trus abg saya,0122643202(Jaz) @ email skyfire34@yahoo.com

RM2000-boleh nego lagi kalau btol2 minat..
tp berpada-pada lah ye Smile





Last edited by skyfire34 on Thu 01 Jul 2010, 6:38 am; edited 2 times in total (Reason for editing : DAH SOLD)
avatar
skyfire34
Motor-Pages
Motor-Pages

Male Number of posts : 39
Age : 29
Location : sungai besi
Registration date : 2008-06-03

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum