[WTS] Riding Gears - Kelengkapan biking untuk dijual...

Go down

[WTS] Riding Gears - Kelengkapan biking untuk dijual...

Post  jeffreylaukc on Thu 15 Jul 2010, 4:05 am

Hai otai2 semua,

Apa khabar? Dah lama tak jumpa. tak kesempatan pulak nak join tts dgn kawan2 semua.

Apa pun, dah lama tak biking... so ambik kesempatan ni utk lepaskan barang2 kesayangan dari dulu...keadaan ekonomi skrg tak membenarkan dalam hal-hal 'upgrade' nih....

An important note = kesemua item ni tak diguna semenjak moto dijual (tahun lepas).. so keadaan baik2 belaka Very Happy Jualan ini hanya dipaparkan dalam forum ni... priority dan keutamaan diberi pada member2 forum zzrians...

ITEM 1 - HELMET

Front view

Rear view

Helmet nolan n62 marco melandri edition (saiz 60cm) SALE PRICE = RM 350


ITEM 2 - BOOTS

Boots sidi imitation (saiz 44) SALE PRICE = RM 150
Free gift dengan boots - bell gloves murah2 je


ITEM 3 - JACKET

Jacket scoyco dengan hard padding (elbow, shoulder, back) SALE PRICE = RM 150


TAMBAHAN PULA... kalau berminat, kesemua item-item ini boleh dimiliki dengan harga package = RM 600!

Harga barangan di atas masih boleh dirunding, tapi pembeli mestilah 'genuine'. Tak usah membazir masa sekalian...

Hubungi saya di talian 016-6687095 (Jeffrey) untuk keterangan lanjut. Smile SMS tidak dilayan, silalah buat panggilan.

TERIMA KASIH!!!


Last edited by jeffreylaukc on Wed 04 Aug 2010, 4:18 am; edited 2 times in total
avatar
jeffreylaukc
Motor-Pages
Motor-Pages

Male Number of posts : 107
Age : 36
Location : Sunway - Cyberjaya - PJ - Damansara - Kepong
Registration date : 2008-03-20

Back to top Go down

Re: [WTS] Riding Gears - Kelengkapan biking untuk dijual...

Post  man298 on Wed 21 Jul 2010, 3:26 am

jacket tu saiz pe...??
full padding kn...??
padding blakang tu de hump or just padding biase...??
avatar
man298
Motor-Pages
Motor-Pages

Male Number of posts : 1
Age : 27
Location : putrajaya
Registration date : 2010-06-19

Back to top Go down

Re: [WTS] Riding Gears - Kelengkapan biking untuk dijual...

Post  jeffreylaukc on Fri 30 Jul 2010, 6:36 am

saiz jaket L

jaket nih jaket riding biasa, bukan jaket racing. padding belakang biasa saja, bukan hump
avatar
jeffreylaukc
Motor-Pages
Motor-Pages

Male Number of posts : 107
Age : 36
Location : Sunway - Cyberjaya - PJ - Damansara - Kepong
Registration date : 2008-03-20

Back to top Go down

Re: [WTS] Riding Gears - Kelengkapan biking untuk dijual...

Post  jeffreylaukc on Tue 10 Aug 2010, 9:18 am

hai kawan2....

memandangkan sambutan tak begitu meriah di sini, barang2 jualan telah pun diiklankan di lelong.com.my.

terima kasih semua!
avatar
jeffreylaukc
Motor-Pages
Motor-Pages

Male Number of posts : 107
Age : 36
Location : Sunway - Cyberjaya - PJ - Damansara - Kepong
Registration date : 2008-03-20

Back to top Go down

Re: [WTS] Riding Gears - Kelengkapan biking untuk dijual...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum